Meer weten?

< Vorige pagina

Als we alles over posturaal orthostatisch tachycardie syndroom (POTS) en aanverwanten zouden uitleggen, kwamen we nooit meer aan bloggen toe. Terwijl deze site juist draait om onze persoonlijke ervaringen met deze aandoeningen. Gelukkig is er ook buiten deze website een schat aan informatie te vinden.

Organisaties en informatieve sites

  • Dysautonomia International: dé internationale belangenorganisatie. Hier vind je een schat aan betrouwbare informatie. Bekijk vooral ook hun uitgebreide infobrochure over diagnose en behandeling. (Engelstalig; POTS, OH en andere vormen van dysautonomie).
  • POTS UK: betrouwbare informatie van samenwerkende Britse artsen en patiënten. Vergeet niet hun folder voor huisartsen te printen als je voor het eerst naar je huisarts gaat. (Engelstalig; POTS)
  • POTS Info, wetenschappelijk verantwoorde informatie over POTS in het Nederlands

Blogs

Video

Audio

Wetenschappelijk

Hieronder vind je een aantal wetenschappelijke artikelen van vooraanstaande deskundigen op POTS en OH-gebied. Onthoud dat je arts of specialist opgeleid is om dergelijke artikelen te lezen. Aarzel dus niet om ze mee te nemen bij afspraken, zelfs als je zelf moeite hebt om ze te lezen of te begrijpen.

Over POTS en OH:

Over POTS:

Over Orthostatische Hypotensie:

< Vorige pagina

Advertentie