Disclaimer

Betrouwbaarheid informatie

De makers van dit platform doen hun best om betrouwbare informatie te bieden. Dit doen we op deze manieren:

  • We factchecken de feitelijke beweringen die we maken in onze blogs en vlogs
  • Eén van onze bloggers, die een wetenschappelijke achtergrond heeft, ondersteunt daarin de andere bloggers en vloggers.
  • We maken gebruik van betrouwbare websites als DyautonomiaInternational.com en Potsuk.org, en van de wetenschappelijke literatuur.
  • Deze bronnen vermelden we waar nodig.
  • Bij twijfel geven we aan dat we niet zeker zijn van de informatie.

Ondanks deze voorzorgsmaatregelen kunnen er foutjes in onze teksten sluipen. De lezer is daarom zelf verantwoordelijk voor het checken van de informatie die wij bieden. Ontdek je een onjuistheid in de tekst, schroom niet en neem contact met ons op!

Medisch advies

De informatie op deze website mag nooit worden opgevat als medisch advies. Ervaar je een medisch probleem, ga dan naar een gekwalificeerde arts.

Verschillende gradaties

POTS, OH en andere vormen van orthostatische intolerantie bestaan er in allerlei gradaties. De ene POTSie/OH’er is gebonden aan bank of bed, terwijl de ander nog kan werken of studeren. Schrijft één van ons dat ze prima staand kan koken, of dat ze niet de trap op kan lopen, dan heeft ze het over zichzelf. En dus niet per se over jouw buurmeisje, schoonvader of kapper met POTS of OH! De enige die precies weet wat ze wel en niet kan, is degene met POTS/OH zelf.

 

Advertentie