Gezocht: enthousiastelingen voor in ons kernteam!

De afgelopen jaren hebben wij ons met veel plezier en toewijding ingezet om meer bekendheid aan POTS te geven in Nederland en België. Ons platform wordt inmiddels zelfs aanbevolen door specialisten aan nieuw gediagnosticeerde patiënten!

Om de continuïteit van Dit is POTS te waarborgen, zijn wij op zoek naar strategische denkers die een coördinerende rol willen innemen. Wij zoeken mensen die zich hier met bevlogenheid voor willen inzetten, gemiddeld 8 uur per week.

107376603_10220995235463530_4476572214465744807_o

Voor ons kernteam kun je denken aan rollen als:

* Projectleider (team manager)

* Campagne coördinator

* Redactie van blogposts en nieuwsbrief

* Web developer

* Financieel beheer

Vind jij het belangrijk dat er toegankelijke informatie over POTS beschikbaar is in het Nederlands, die bovendien betrouwbaar en wetenschappelijk onderbouwd is? Wil je dat artsen POTS beter gaan snappen en dat je als POTS-patiënt herkenning kunt vinden?

Mail ons dan vóór 22 juli je motivatie, wat je voor DitisPOTS zou willen doen en vertel iets over je (voor de functie relevante) achtergrond en ervaring. Ons mailadres is ditispots@gmail.com

We vinden het belangrijk dat je affiniteit met en kennis over POTS hebt, maar je bent van harte welkom om te reageren als je zelf geen POTS hebt. Daarnaast werken we graag in een team dat zowel uit Vlamingen als Nederlanders bestaat.

Mocht je nog vragen hebben, stel die gerust ook via DM!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s